Kilpailuinfo

Aika:
12. - 13.9.2019

Kilpailun ohjelma:

Torstaina 12.9 majoittuminen

Koepaikalla kisajärjestelijöitä paikalla klo 18 alkaen.

Sauna on lämmin noin klo 19 alkaen

Perjantaina 13.9 aamupala 05:30 alkaen

YT Puhuttelu klo 06:30

Ruokailu ja sauna klo 14 alkaen

 

Majalle on mahdollisuus saapua torstaina majoittumaan ja saunomaan, sekä tarvittaessa majoitetaan pitkämatkalaisia myös kokeiden jälkeen pe-la välinen yö.

Ilmoita majoitustarve mielellään etukäteen (Mäkäräinen/Hurppu)

 

Tuomarit:
Ylituomarina toimii Jussi Merelä ja sihteerinä Antti Kapanen. Osallistuja tuo mukanaan yhden ryhmätuomarikelpoisen tuomarin. Toisen tuomarin ja mahdollisesti tarvittavan maasto-oppaan hankkii kilpailun järjestäjä.

Kilpailupaikka:

Tervajoen metsästäjät, Tervajoen metsästäjien maja, Ylämaa

Osoite: Rummuntie 53, 54410 YLÄMAA

Opaskyltit Vaalimaantieltä perille asti. 

Osallistumisoikeus:
Kokeeseen saavat osallistua Rajavartioston henkilökuntaan kuuluvien koirat.
Koiranohjaajan on oltava Rajavartiolaitoksen henkilökuntaan kuuluva tai samassa taloudessa asuva. Myös EVP-rajavartiomiehellä on osallistumisoikeus.
Maksimikoiramäärä on 20. Ei vartiostokohtaista rajoitusta.

Kilpailusarjat:
Kilpailussa kilpaillaan sekä henkilökohtaisesta RVL:n mestaruudesta ja joukkuemestaruudesta. Joukkuekilpailu on vartiostojen välinen. Joukkuetulokseen lasketaan kolmen parhaan tuloksen saaneen koiran tulokset. Joukkueen koirissa pitää olla molempia sukupuolia.
Koirakohtaisessa kilpailussa palkitaan voittajan lisäksi vastakkaisen sukupuolen paras.

Maastot:
Maastoarvonta suoritetaan ylituomarin puhuttelun jälkeen. Kilpailun aikataulu tarkentuu lähempänä kilpailuja.

Tulospalvelu:
Kokeen tulospalvelu järjestetään yhteistyössä Kaakon Nettipalvelun kanssa.

Ilmoittautumiset:
Kilpailuun on ilmoittauduttava viimeistään 10.9.2019, lataa ilmoittautumiskaavake tästä linkistä ja lähetä se sähköpostitse joni.hurppu(at)gmail.com
Ohje: Tallenna lomake omalle koneelle. Älä täytä lomaketta selaimessa vaan avaa se tiedostosijainnista Adobe Reader -ohjelmalla, täytä tiedot ja tallenna. Lähetä tallennettu lomake sähköpostilla.
Ilmoittautuminen katsotaan hyväksytyksi, kun ilmoittautumiskaavake ja osallistumismaksu on saapunut järjestäjälle.

Osallistumismaksu:
60 €. Maksu etukäteen tilille: FI10 5523 0820 0234 78 / Hanna Pulkkinen
Maksussa ilmettävä viestikentässä koiran sekä omistajan tiedot. Esim. Rukkasnahka Riina/Markku Munne.

Majoitus: Majoitustiloja löytyy metsästysmajalta rajallinen määrä. Pitkämatkalaiset etusijalla. Majoittuminen lattiapaikoilla ja kenttäsängyillä (varaa oma makuupussi + tyyny)

Muuta kisaan liittyvää
Muistutamme vuoden 2007 alussa voimaan tulleesta antidoping-säännöstöstä. Useimpien lääkkeiden ohjeellinen minimivaroaika on 7-28 vrk. Esimerkiksi kiimansiirtopiikissä varoaika 6 kk, tulehduskipulääkkeissä (esim. Rimadyl) ja nukutuslääkkeissä 28 vrk ja kortisonissa (käärmeenpuremat) 14 vrk. Antidoping-säännöstö ja ohjeelliset varoajat löytyvät Kennelliiton nettisivustolta. Mikäli koirasi on saanut lääkkeitä, tarkista varoaika eläinlääkäriltäsi.

Kilpailutoimikunta on sopinut, että kisan ylituomari ei saa olla henkilökuntaan kuuluva.

Tavoitteena on, että kilpailu järjestetään jatkossa vuosittain. Vuonna 2011 sääntömuutoksesta sovittiin siten, että K-SR ja P-KR järjestävät kilpailun vuorovuosin, kuitenkin siten että merivartiostoille, Kainuun ja Lapin rajavartiostoille varataan mahdollisuus kokeen järjestämiseksi. Seuraan vuoden kokeen järjestämisestä sovitaan vuosittain palkintojenjaon yhteydessä.Lisätietoja Rajan hirvihaukkumestaruus 2019 –kilpailusta saa Joni Hurpulta 0405774474 ja Jaakko Mäkäräiseltä 0407490046.

 
Kaakon Nettipalvelu 2007